O nama

Mi smo tvrtka koja se bavi obnovom tintnih i toner kaseta, te servisom laserskih i inkjet printera. Na toner kasetama sve dotrajale dijelove zamjenjujemo novim i punimo ih prahom koji garantira visoku kvalitetu ispisa. Toner kasete testirane su nakon obnove u originalnim printerima, a na njihov rad dajemo garanciju. Tintne kasete čiste se i pripremaju za punjenje specijalnim postupkom koji je patentiran u našoj tvrtki. Tintne kasete nakon toga se strojno pune u vakuumu. Nakon punjenja sve se rigorozno testiraju i samo one koje su 100% ispravne odlaze u prodaju uz garanciju na njihov rad.
Osim naših proizvoda, kod nas možete kupiti i zamjenske tinte Jettec za printere Canon i Epson, kao i karbon filmove za telefax ure­aje. Naravno, nudimo i asortiman originalnog potrošnog materijala, papira, cd i dvd medija.
Brza i kvalitetna usluga uz korištenje originalnih rezervnih dijelova odlike su našeg servisa. Nudimo BESPLATNU kratku dijagnostiku Vašeg neispravnog printera, kao i mogućnost korištenja zamjenskog printera dok je Vaš na servisu.
U našoj tvrtki razvijene su i posebne toner kasete za ispis uputnica i recepata (A5) koje već godinama koriste mnogi zdravstveni djelatnici.

Odgovori